Размери icon Размери

Всички дивани в колекцията ни могат да бъдат изработени с размери по поръчка, отговаряйки на нуждите на клиента. Те предлагат изцяло сваляеми калъфи при изработка в дамаска и частично сваляеми, а именно на възглавниците за сядане и облягане, при изработка в естествена кожа.

Модули icon Модули

Всеки от моделите ни предлага колекция от модули, готови да задоволят нуждите на помещението, в което ще бъдат поставени. Прави, ъглови или П-образни, диваните ни са проектирани, за да дадат решение на всяко интериорно пространство.

Покритие icon Покритие

Всеки наш продукт може да бъде изработен както в дамаска, така и в естествена кожа. Изключителната възможност да персонализирате всеки детайл на дивана, от шева, до крачетата, гарантира ексклузивна стойност на всеки продукт.

Покритие в естествена кожа thumbnail

Покритие в естествена кожа

Диваните, фотьойлите и спалните ни тапицираме единствено с естествена кожа от Европейски едър рогат добитък, гаранция за високо качество и ексклузивитет на мебелите ни.

Покритие в дамаска thumbnail

Покритие в дамаска

Нашите дивани изработени в дамаска са изключителни и уникални. В сътрудничество с водещи италиански текстилни производители ние селектираме само най-висококачествените тъкани за покритие на нашите мебели.

ALEX

Виж повече

AVENUE

Виж повече

CITY

Виж повече

DIAPASON

Виж повече

EGO

Виж повече

HERITAGE

Виж повече

HOLDEN

Виж повече

HORIZON

Виж повече

ISCHIA

Виж повече

MITO

Виж повече

MORBIDONE

Виж повече

MOSS

Виж повече

MOVIE

Виж повече

OLIVER

Виж повече

PRADO

Виж повече

SCALA

Виж повече

SOHO

Виж повече

SQUARE

Виж повече

TIMES

Виж повече

TOYS

Виж повече

Точно както го желаете! Диванът Ви по поръчка, ще бъде реализиран, според специфичните Ви изисквания и нужди, с максимална грижа и внимание, не само по отношение на размери и пропорции, но и в избора на механизми, детайли и тапицерии.

Трудно ли е да се обзаведе малка всекидневна? Проблемът ще намери лесно решение, с поръчка на диван с размери по поръчка, специално проектиран с намалени габарити от стандартните, с индивидуален размер на седящото място или подлакътника, което ще Ви позволи да декорирате дневната си с желаните мебели, същевременно гарантирайки си необходимия комфорт и естетика.

Искате да обзаведете просторна всекидневна с композиция от голям ъглов диван, пуфове и фотьойли? Мебелите ни по поръчка ще бъдат проектирани и оборудвани въз основа на специфичните Ви изисквания, свързани с текстури на платовете или кожите, цветови палитри, индивидуални детайли и възможни конфигурации.

Колекция дивани, фотьойли и спални Divanidea e с възможност за 100% персонализация: задайте размери, модули и покритие!