Услуги

Началото на мечтания дом

Ние, от екипа на DIVANIDEA, създаваме вашия уютен дом. А Вие като клиенти е нужно само да се отпуснете и наслаждавате на процеса. Защото това е Вашата крепост и ние бихме желали пътят към нейното реализиране да е приятен и дори забавен. За нас работата е истинско удоволствие. 3..2..1… Старт!
За да Ви бъдем максимално полезни, ние бихме искали да разберем какви са Вашите стилови предпочитания, дали имате конкретни изисквания относно функционалното разпределение, имате ли любим цвят и дали желаете определена мебел да присъства в интериора Ви…А може да оставите избора на нас! Също така е нужно да знаем каква е рамката на бюджета ви, за да можем да подберем идеалното обзавеждане за Вашият перфектен дом.
Следващата стъпка е изготвяне на архитектурното заснемане. Ще вземем всички необходими размери на разглежданите помещения, с всички архитектурни и конструктивни особености. Ще изготвим чертежи и ще ви предложим няколко варианта на разпределение според индивидуалните ви нужди. А най- подходящия ще изберем заедно.

Divanidea
Divanidea

Изготвяне на идеен проект

След като сме избрали вариант на разпределение е време да подберем конкретните мебели, голяма част от които можете да видите в нашите шоуруми. Ще се отпуснете на дивана, на който ще релаксирате след ползотворен ден, ще седнете на столовете и ще пиете кафе на масата, на която ще се събирате с любими си хора и ще изберете от грижливо селектираните според последните тенденции и съответния сезон аксесоари. Погледнете нагоре – може би там е и вашия любим полилей.

Divanidea

Материали и цветове

А сега нека повдигнем завесата за една от най-интересните стъпки – изготвянето на moodboard – съчетанието на материалите и цветовете, което ще направи Вашият дом неповторим. Нашите дизайнери ще подберат за Вас най-добрите комбинации и заедно ще решим коя от тях да изберем за бъдещия Ви дом.

Divanidea

3D визуализации

Ред идва и на фотореалистичните 3D визуализации – чрез тях ще добиете пълна представа как би изглеждал домът ви в завършен вид. От дивана до тапета – всичко в материалите и цветовете ще бъде чудесно съчетано. Ще видите и как осветителните тела ще накарат всичко да заблести, а книгите и аксесоарите са вече подредени!
След като сме финализирали всичко до най-малкия детайл, започваме работа по изготвяне и на работния проект, нужен за реализацията. В него ще изработим подробни чертежи на одобрения от вас идеен проект с всички нужни фази за изпълнителите. Всеки проект ще е придружен с легенда, размери и описания. А при нужда ще ви осигурим и авторски надзор, който ще следи за коректното изпълнение на зададения проект.

 image
 image

НАСРОЧЕТЕ СРЕЩА С ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР

    Съгласявам се личните ми данни да се използват съобразно Политиката за поверителност

    Наш интериорен дизайнер ще Ви потърси до 24 часа, за да потвърди срещата