„Това е автентична италианска приказка. Предстои да ви разкажем история за истинска страст, занаятчийска традиция и технологични иновации, която поставя своето начало в далечната 1965 г. и продължава и до днес. Приказка за занаятчийски цех в Североизточния регион на Италия, който се превръща в индустриална опорна точка в италианската и международната мебелна индустрия.“

Quote image Divanidea
Quote image Divanidea

За нас

Всички производствени фази при изработка на мебелите ни преминават изцяло в нашата компания, разпределена в четири различни завода със седалище в Чезалто. В наши дни това е конкурентно предимство. Divanidea гарантира високото качество на своите продукти чрез строг контрол на целия процес на производство. В допълнение осигурява максимална гъвкавост по време на процеса на персонализиране на мебелите.

ИТАЛИАНСКО ПРОИЗВОДСТВО

Огромен екип от хора, квалифицирани и компетентни, чиято мисия е доверие и лояност към традициите свързани с етикета „Made in Italy” и които днес, даващи конкретен отговор на предизвикателствата на модерния свят, произвеждат единствено висококачествени мебели с отлично съотношение цена/качество. Дивани, фотьойли и спални в естествена кожа или дамаска, цялостно обзавеждане отговарящо на изискванията на взискателния клиент, грижливо подбрана колекция от уникални аксесоари за дома, всичко произведено изключително в Италия. Единен език за разпространение на автентичното качество на нашата компания, където дизайнът на всеки модел е гарант за истинска естетическа стойност, пълен комфорт и изключителен релакс.

Production image Divanidea
Production image Divanidea

ВСЕКИ ДЕТАЙЛ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ

Разпространител на модерни идеи и дизайн предложения за обзавеждане с колекция от дивани, фотьойли, дивани-спални, спални и аксесоари от модерно до класическо звучене, Divanidea e бранд, който прави достъпно за всеки клиент най-високо ниво на качество, внимание към детайла, продуктово персонализиране свързано с размер и комфорт, както и персонална консултация с интериорен дизайнер. Актуалната ни колекция мека мебел, с изцяло сваляеми калъфи както в дамаска, така и в естествена кожа, предлага изключителна гъвкавост по отношение на размерите си, благодарение на богатото многообразие от модули и е подходяща както за големи, така и за малки пространства. Divanidea е ексклузивен дистрибутор на водещи италиански производители на мебели и предлага пълна гама от висок клас обзавеждане за Вашия дом.
Марката Divanidea ще откриете във висококвалифицирани търговски обекти в цяла Италия, Европа и по света.

Detail image Divanidea