Дивани Дизайн  thumbnail

Дивани Дизайн

Mоделите в колекция дизайн се отличават със силна индивидуалност и обгрижен детайл, фини материали и елегантни линии. Те са проектирани с изключително внимание, произведени по съвременни технологии и ръчно тапицирани от нашите майстори.

Модерни дивани  thumbnail

Модерни дивани

Модерните дивани със своята рационална и хармонична форма създават, от една страна, спокойна и релаксираща интериорна среда, а от друга елегантна и неподвластна на време и трендове, позволяваща да съчетаете моделите от тази колекция с всеки стил, включително и класическия.

Класически дивани  thumbnail

Класически дивани

Изтънченост и елегантност, уют и безвремие. Класическите дивани винаги ще намерят път в различния дом, даже и в най-модерния и съвременен интериор като парче от вечния и изтънчен интериорен пъзел.

Дивани-спални/Спални thumbnail

Дивани-спални/Спални

Диваните – спални решават широк спектър от нужди. От диван през деня, до спалня през ноща, за инцидентна или всекидневна употреба, те са винаги елегантни, практични и гостоприемни, независимо дали ще ги поставите в хола или кабинета Ви.
Тапицираните спални в Колекцията ни, представят актуална и завладяваща естетика, благодарение на пропорционалните си линии и прецизни детайли.

Дивани 100 % MADE IN ITALY за Вашия дом

Диванът е основен интериорен елемент във всяка всекидневна. Това е и причината той да бъде избран с внимание, имайки се предвид различни фактори – стил, форма, размери и ергономия. Пръв и основен съвет, който ще получите от интериорните дизайнери в шоурумите ни е, послушайте собствените си нужди и лайфстайл. Всъщност, в съвременния начин на живот, диванът е едновременно синоним на релакс, комфорт и домашен уют, той е Вашия частен остров за почивка или място за сладки приказки с приятели. Разположен пред телевизора, в уютен ъгъл на стаята или пред красива гледка от прозореца, независимо дали ще бъде прав, ъглов или с лежанка, диванът винаги трябва да бъде удобен, красив и функционален.

ALEX

Виж повече

ALOA

Виж повече

AMICO

Виж повече

AVENUE

Виж повече

CITY

Виж повече

DIAPASON

Виж повече

DIVA

Виж повече

DODO

Виж повече

EGO

Виж повече

HERITAGE

Виж повече

HOLDEN

Виж повече

HORIZON

Виж повече

ISCHIA

Виж повече

MITO

Виж повече

MORBIDONE

Виж повече

MOSS

Виж повече

MOVIE

Виж повече

OLIVER

Виж повече

PRADO

Виж повече

SCALA

Виж повече

SOHO

Виж повече

SQUARE

Виж повече

TIMES

Виж повече

TOYS

Виж повече

TWIN

Виж повече

WIND

Виж повече

DRESS

Виж повече

MATISSE

Виж повече

NUVOLA

Виж повече

Нашата идея за диван: Италианска колекция дивани за всеки стил и вкус

Divanidea със своята актуална колекция от различни по стил, форма и характер дивани Ви предлага хармоничен микс от елегантност, удобство и безкомпромисно качество. Дългогодишната занаятчийска традиция, която следваме, постоянните изследвания в технологичен и естетически план и внимателния ни подбор на материали, дават живот на много дизайн, съвременни и класически предложения, дивани и фотьойли, с ергономични пропорции и елегантни линии отстояващи на време и трендове в интериора.

За онези, които желаят Италианска мека мебел с неподвластен на времето дизайн, строги линии и неустоим комфорт, перфектния избор би бил модерен диван в естествена кожа или дамаска, защо не и оборудван с релакс механизъм, като SOHO или SIDNEY например, модели с безупречен стил и балансирани линии, които лесно и удобно се трансформират от диван в удобен шезлонг, адаптирайки се към нуждите на всяка част от тялото Ви, благодарение на патентованите механизми RELAX вградени във възглавниците за сядане, облягане и глава.

Тези от Вас, които обичат да бъдат заедно и си представят хола, като отворено, неформално и цветно социално пространство, ще намерят идеално решение на нуждите си в моделите TOYS, MOSS и MORBIDONE. Диван TOYS, e модулна система без подлакътници, с характерен дизайн, изкушаваща с удобни решения, както за големи, така и за малки домове. MOSS от своя страна, е символ на свобода, благодарение на свободно движещите се възглавници за облягане, давайки възможност да променяте личния си лайфстайл, според нуждите Ви, докато диван MORBIDONE е олицетворение на неподправен италиански дизайн, икона в нашата колекция.

След като сте се спрели на харесан от Вас модел идва и моментът, в който е нужно да вземете под внимание и даденостите на интериора, в който ще го поставите – големина и форма на помещението, функция, съществуващи мебели, за да имат възможност нашите интериорни дизайнери правилно да Ви посъветват за размер, вид модули и подходящи пропорции. Ако все още не сте удоволетворени от бъдещия си диван, не се безпокойте, специално за Вас ще изработим модули по индивидуален размер, отговаряйки перфектно на интериорните характеристики на помещението Ви.

Не на последно място, е от изключителна важност да изберете подходяща тапицерия за Вашия нов диван, така че да отговаря на начина на живот и нуждите на семейството Ви. Дивани изпълнени в дамаска са универсален избор, благодарение на възможността за изцяло сваляеми калъфи, която предлагаме независимо от модел и механизми, докато диваните тапицирани в естествена кожа притежават несравнима класа и стил в характера си.

Колекция дивани, фотьойли и спални DIVANIDEA предоставяме с ексклузивна гаранция от 10 години са структурната цялост на продуктите.