Фотьойли

Фотьойли 100% MADE IN ITALY тапицирани в изключителни естествени кожи и дамаски

Филтри

На фотьойлите често е отредена само поддържаща роля в интериора. В съчетание с акцентни дивани, те допълват социалната и релаксираща зона във всекидневната.
Но избрани за протагонист във Вашия хол, с категоричен дизайн и фини детайли, фотьойлите ще персонализират хола Ви със своя стил и естетическа стойност. Съчетани в комбинация с голям диван, чрез контрастни цветове и форми, те ще придадат индивидуален характер на пространството. От друга страна, поставени в уютен ъгъл, в близост до библиотека или в комбинация със свободно стоящо осветително тяло, те ще създадат перфектна атмосфера за отдих или четене.

FRIDA

Виж повече

GIORGY

Виж повече

GIPSY

Виж повече

HELENA

Виж повече

KING

Виж повече

KRIS

Виж повече

LOLA

Виж повече

MIKA

Виж повече

PETRA

Виж повече

SISSI

Виж повече

Ексклузивни модерни и класически фотьойли

Актуалната ни колекция фотьойли, релакс фотьойли и пуфове, впечатлява не само с изящния дизайн на продуктите ни, но и с изключителния им комфорт. Не бива да забравяме, че именно правилната ергономия, балансираните пропорции и високата сензитивност на тапицериите, с които нашата кожа би имала контакт ще направят разликата между един продукт и друг. Всички тези елементи, задълбочено изследвани и внимателно подбрани за всеки модел, ни позволяват да Ви предложим продукт отличаващ се с изящен дизайн и безкомпромисен комфорт.

MIKA и GIPSY, на пръв поглед толкова различни, са два неустоимо удобни фотьойла, с дизайн подходящ както за строга минималистична обстановка, така и за елегантна, класическа интериорна среда. В колекцията ни, също така, ще намерите и по-неформални модели, като пуф KING или релакс фотьойл LOLA, модел без подлакътници, подходящ за пълноценна почивка или за усамотение с книга в ръка.

В допълнение към широкия спектър от фотьойли в колекцията ни, различаващи се по форма, дизайн и комфорт, ние в Divanidea обръщаме особено внимание към детайла, видно във финалния щрих на всеки наш продукт.