MADE IN ITALY

Основната ценност, във философията на Divanidea е производството на качествени ръчно изработени мебели. Нещо, което можете да видите, докоснете, усетите, нещо, което можете да изживеете като емоция. Всеки диван или фотьойл, всяка мебел са родени в нашата Италианска компания: занаятчийско производство, изключително внимание към детайла, любовта към работата ни и към традициите не са просто съчетание на думички, а мото за нас. От избора на материали до готовия продукт, всеки производствен процес се ръководи и контролира от самата компания, в иновативна атмосфера, с респект към хората и околната среда.

Divanidea image
Divanidea image
Divanidea image
Divanidea image

ОСЕЗАЕМИ ЦЕННОСТИ

Всеки един диван, фотьойл или спалня е резултат от педантична и задълбочена работа на нашите специалисти. Използваме конструкция, изградена изцяло от масивна дървесина, с гаранция от 10 години за структурната й цялост. Възглавниците за сядане и облягане изработваме от недеформируема пенополиуретанова пяна с различна плътност, за да подсигурим оптимален комфорт за всяка част на тялото. Добавяме естествен антиалергично обработен гъши пух за още по – удобни и меки възглавници. Нашите изключителни full-grain естествени кожи, са преминали през внимателна селекция и специална обработка. А платовете ни са реализирани със съдействието на най-добрите фабрики за текстил в Италия, с изключително внимание, насочено към качеството на тъканите и разнообразието от текстури и цветови палитри.

Divanidea image

ЧОВЕШКИ ФАКТОРИ

Съвременно производство, където иновативни технологии срещат традиционни занаятчийски процеси. В днешно време това е сериозно предизвикателство, на което малко компании биха могли да отговорят, но това е мисия и философия за Divanidea, основана на професионализма и уважението към човешките качества и ценности. Ние сме занаятчии, работещи с ръце, глава и сърце, съзнаващи, че всяко наше действие, ще определи качеството на крайния продукт: от сглобяването на конструкциите до кроенето на кожите и платовете, от съшиването на калъфите до обширния процес на тестване по време на всяка фаза от производството. Всеки наш продукт, преминава през задълбочен контрол на качеството и получава сертификат за гаранция, подписан от Divanidea..

Divanidea image

ДОКОСНЕТЕ СЕ ДО КРАСОТАТА

Естетическата стойност не е самоцел, а симбиоза между лайфстайл и архитектурен контекст. Това е философията за дизайн, която ние в Divanidea следваме, отразена чрез множество форми и задълбочени ергономични изследвания в нашия Design Centre, мястото където се раждат нашите Колекции дивани, фотьойли и спални, подходящи за всеки интериор и вид пространство. Не се ограничаваме дотук, а подбираме подходящи дизайн селекции от мебели, тапети, килими и осветление, за да създадем престижни и впечатляващи интериори, винаги в сътрудничество с най -добрите Италиански мебелни компании.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ И ИЗНОСОУСТОЙЧИВОСТ

Всеки материал, който използваме е селектиран и контролиран, следвайки най-високите стандарти за качество. Конструкциите на мебелите ни, изработени от масивна дървесина и метал, подлагаме на обширни тестове, за да подсигурим дълготрайна издръжливост и обвиваме нежно в полиуретанова пяна, за да осигурим най-добрата ергономия. Възглавниците за сядане и облягане изработваме от недеформируема пенополиуретанова пяна с различна плътност, антиалергично обработен гъши пух или акрилна вата, за да създадем желания комфорт и дизайн. Всеки шев, независимо за съшиване на мека мебел в дамаска или кожа, е съставен от 100% полиамид, отличаващ се със своята устойчивост и естетически качества. Естествената кожа винаги е била запазена марка на нашата компания. Full-grain кожи, дъбени изключително в Италия, селектираме внимателно в нашия Design Centre, за естетическите и технически нужди на мебелите ни. Всеки тип кожа е уникален в характеристиките си: от порите до мекотата, от дебелината до финиша. Колекцията ни е богата: различни видове и финиши, анилинова кожа или набук, винаги налични в широка гама от модерни цветове. Ексклузивната ни Колекция платове, произведени от най – известните италиански текстилни компании, предлагаме в различни варианти: състав, структури на плата, цветове и шарки, винаги съобразени с интериорните тенденции и с най-високите стандарти за качество.

ПО ПОРЪЧКА image

ПО ПОРЪЧКА

Ние в Divanidea сме се посветили на предоставянето на първокласно следпродажбено обслужване за Вашите мебели, осигурявайки Ви безкомпромисна радост от използването им. От интериорна консултация при покупка, през персонализиран проект за жилищното Ви пространство, до следпродажбен сервиз за разрешаване на всеки възникнал въпрос. Не мислете за доставката до дома Ви и разчитайте на нас при нужда от почистване или от поддръжка. Към това добавете и ексклузивна гаранция от 10 години, която предоставяме за структурната цялост на продуктите си – дивани, фотьойли и спални, за да Ви осигурим спокойни дни в годините на ползване.

УДОБНАТА СИГУРНОСТ image

УДОБНАТА СИГУРНОСТ

За взискателния и постоянно развиващ се пазар, стандартните решения не са достатъчни. Всеки човек заслужава да живее в уникално, създадено специално за него пространство. За да отговорим на тези нужди ние предлагаме персонализация на нашите мебели. От размерите, през комфорта, до избора на покритие, всеки диван, фотьойл или спалня биха могли да бъдат персонализирани според личните нужди на всеки клиент или интериорен дизайнер. В резюме ние в Divanidea вярваме в стойността на ексклузивния проект и нуждите му от мебели създадени специално за него.