Дивани в дамаска

В актуалната колекция дамаски на Divanidea, ще намерите ексклузивни платове, селектирани и произведени от най-добрите италиански текстилни фабрики и преминали сертифицирани тестове за износоустойчивост и нетоксичност на използваните багрила. Цветови палитри, текстури, мотиви – всичко е внимателно подбрано според най-новите модни тенденции, в синергия между дизайнери и занаятчии, за да Ви предложим богато разнообразие от тъкани – от практични синтетични материи до финно кадифе.

ВСИЧКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС ДИВАНИ, ФОТЬОЙЛИ И СПАЛНИ БИХА МОГЛИ ДА БЪДАТ РЕАЛИЗИРАНИ СЪС СЛЕДНИТЕ ТИПОВЕ ДАМАСКИ:

ALEX

Виж повече

ALOA

Виж повече

AMICO

Виж повече

AVENUE

Виж повече

CITY

Виж повече

DIAPASON

Виж повече

DIVA

Виж повече

DODO

Виж повече

EGO

Виж повече

HERITAGE

Виж повече

HOLDEN

Виж повече

HORIZON

Виж повече

ISCHIA

Виж повече

MITO

Виж повече

MORBIDONE

Виж повече

MOSS

Виж повече

MOVIE

Виж повече

OLIVER

Виж повече

PRADO

Виж повече

SCALA

Виж повече

SOHO

Виж повече

SQUARE

Виж повече

TIMES

Виж повече

TOYS

Виж повече

TWIN

Виж повече

WIND

Виж повече

В нашите шоуруми Вие ще откриете богата колекция от дамаски, различаващи се по състав, цвят и десен, за да създадете Вашия уникален диван, фотьойл или спалня. Нещо повече, ще имате възможност да съчетаете различни материи и десени в кореспондиращи си нюанси, за да акцентирате точно там където желаете. Ще откриете дамаска за всеки лайфстайл и цветова палитра в съответствие с всеки естетски вкус.

Колекцията ни от платове е внимателно селектирана, за да задоволи и най-взискателния клиент – с актуални тренди или класически материи, подходящи за елегантни и минималистични или пък бохемски и класически интериори.

Естествен памук, мека вискоза, елегантно кадифе или лен, всички натурални тъкани предлагаме в монохромни палитра или в ярки цветове и десени. И не на последно място, може да избeрете измежду модерни и ексклузивни практични решения за дома – нанотехнологични тъкани със защита срещу течности и петна, микрофибърни платове или Alcantara.

Цветя, райета, модерни десени и цветове – това са само част от вариантите на нашите патентовани тъкани, създадени чрез нанотехнологични технологии. Те са високо ценени заради възможността им за почистване с вода или в пералня, устойчивостта им на петна и антиалергичните им свойства. От друга страна, микрофибърните тъкани препоръчваме за хора с домашни любимци. Отличния баланс цена/качество и прекрасните цветове, правят тази колекция предпочитан избор за хора ценящи практичния избор.

След като изложите своята идея за стил и Вашия начин на живот, интериорните ни дизайнери с удоволствие, ще Ви предложат типа дамаска, отговаряща напълно на изискванията Ви.

За да запазите дамаската на Вашия диван, фотьойл или спалня като нова, Ви препоръчваме да следвате инструкциите за подръжка на етикета на избрания плат. Дори и той да се мие с вода, първоначално химическо почистване ще бъде от полза, за да стабилизира влакната и багрилата и да подсигури стабилност на плата във времето.

В допълнение, в шоуруми Divanidea ще откриете специализирани почистващи препарати за дамаска, както и SOS препарати за специфични и упорити петна.