3D проекти

Дневна thumbnail

Дневна

Дали си играете с децата или споделяте сладки приказки с приятели, дневната ще е винаги мястото, което прави тези моменти специални. За всяко семейство дневната има различна функция. За едни е зона за социални контакти, а за други място за релакс. Но във всички случаи участва активно в живота на дома. 3D проектите ни, които ще разгледате, разкриват голямо стилово разнообразие – класическа, модерна, минималистична… Откриите Вашата дневна!

Виж повече
Кухня и трапезария thumbnail

Кухня и трапезария

Ако нещо се е променило значително във времето, то това е мястото на кухнята в плановата организация на дома. До скоро с изцяло функционално предназнaчение, днес кухнята е ситуирана в сърцето на жилището и бързо се превърна в място за срещи със семейството и любими хора. Благодарение на технологичния напредък и различните архитектурни решения за вентилация и организация на помещението, кухнята и трапезарията се сливат с дневната в едно общо пространство.

Виж повече
Спалня thumbnail

Спалня

Прекарваме почти една трета от живота си в сън, така че си струва да декорираме спалнята си с възможно най-много стил и комфорт. Селекцията ни от 3D проекти ще ви даде възможност да изберете спалнята на вашите мечти, отговаряща напълно на личните ви изисквания. С минималистичен профил или с класически орнаменти, в мека тоналност или с акцентен тапет, с легло в натурална дамаска или тапицирано в естествена кожа, изборът оставяме на вас.

Виж повече
Детска стая thumbnail

Детска стая

Търсите ли идеи за пространство, което децата Ви да обикнат? Детската стая е отлично място да преоткриете различни и свежи идеи – от тапети с пеперуди до такива, върху които децата Ви да рисуват, от свежи и ярки цветове до нежни пастелни тонове. Каквото и да изберете тази стая със сигурност трябва да се отличава и да бъде уникална както собствените Ви деца. Почерпете вдъхновение от 3D проектите ни и заповядайте при нас, за да създадем мечтаното пространство за децата Ви.

Виж повече
Антре thumbnail

Антре

Търсите впечатляващи идеи за интериор на преддверието? Често се случва да пренебрегнем това пространство, просто преминавайки през него, преди да се запътим към любимия диван. Но както се казва в една поговорка „по дрехите посрещат, по ума изпращат“. Та в тази връзка, нека посрещаме със стил. Представяме Ви някои от страхотните ни проекти за преддверие, впоследствие превърнати и в реализация.

Виж повече