SOS TEXTILE CLEANER KIT

Препарат за премахване на петна от текстил

Вече наличен в магазини DIVANIDEA, можете да откриете новият, лесен за употреба, комплект за премахване на петна SOS Textile Cleaner Kit, който Ви позволява да отстраните повечето петна от всички тъкани или нетъкани текстили, като микрофибър. Подходящ е за дамаски на мека мебел, матраци, килими и мокети, текстилни облицовки на коли и интериори на лодки.

Комплектът съдържа 4 продукта, гъба и кърпа за почистване, които ще почистят Вашата дамаска дори и от най-упоритите петна.

Stain Away 100 ml
Stain Away е продукт на водна основа за премахване на скоро образували се петна, дори и петна от химикал, върху микрофибър или текстил с предпазно покритие. За устойчиви петна използвайте Stain Away в съчетание с останалите продукти от комплекта SOS Textile или с Ink Killer за текстил и спрея за премахване на мазнина от текстил.

5 бр. x 5 гр. Ox’Cleaner (пакетчета)
Ox’ Cleaner е пудра създадена за обработка на петна от напитки, храна, урина, кръв, водни петна, пожълтяване и др.

Stain Remover S 100 ml
Stain Remover S е продукт за премахване на петна на основата на разтворител, използва се срещу петна от мазнина, олио, използвано олио, масло, изпотяване, лепило, боя, маркер, химикал, червило, грим, вакса за обувки, восък.

Resistant Stain Cleaner 100 ml
Resistant Stain Cleaner е продукт за стари и устойчиви петна като маркер, химикал, червило, грим, вакса за обувки, восък. Използвайте Resistant Stain Cleaner в съчетание с останалите продукти от комплекта SOS Textile или с Ink Killer за текстил и спрея за премахване на мазнина от текстил.

Преди почистване прочетете внимателно инструкциите за употреба или се свържете с консултантите на магазини DIVANIDEA, които са на Ваше разположение за всички въпроси свързани с подръжката на Вашия диван, фотьойл или спалня.