ИСТИНСКАТА КРАСОТА СЕ
СЪДЪРЖА В МАЛКИТЕ НЕЩА.
И НАЙ-МАЛКИЯ ДЕТАЙЛ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ

Divanidea гарантира високо качество на своите продукти, реализирано чрез строг контрол на целия процес на производство.

В основата на всеки един продукт стоят квалифицирани специалисти, ясна концепция за форма и ергономия, внимателен подбор на различни видове покритие и цветове, определяне и следване на водещите тенденции в италианския и световен дизайн.

Всички производствени фази, се извършват изцяло в Италия. Една от тях е подготовката на кожите, преминали през внимателна селекция и специална обработка, така че да са устойчиви, дишащи и лесни за поддръжка, а след това скроени и съшити на ръка, за да гарантират перфектна визия, мекота и комфорт.

Платовете, които използваме за покритие на нашите дивани, са реализирани със съдействието на най-добрите фабрики за текстил в Италия, с изключително внимание, насочено към качеството на тъканите и разнообразието от текстури и цветови палитри, така че да предложим широка, висококачествена и актуална гама на избор.

Освен към видимите детайли, в Divanidea обръщаме специално внимание и върху изработката на вътрешните, скрити елементи на продукта: вътрешност, изработена от недеформируема пенополиуретанова пяна с различна плътност и естествен антиалергично обработен гъши пух. Конструкция, изградена изцяло от масивна дървесина, с гаранция от 10 години за структурната й цялост. Всеки наш продукт, преминава през задълбочен контрол на качеството и получава сертификат за гаранция, подписан от Divanidea.

Всеки един диван, фотьойл или спалня е резултат от педантична и задълбочена работа на нашите специалисти. Ергономията и комфорта на всеки от тях са внимателно проучени, проектирани и изпълнени, така че да осигуряват максимален комфорт, а при някои модели и с помоща на ръчните или електрически механизми за релакс, които предлагаме.

Нашите дивани разполагат с богато многообразие от модули, подходящи както за големи, така и за малки пространства. Биха могли да образуват различни видове композиции, а част от тях предлагат и механизми, с които лесно да превърнете дивана си в удобна спалня.

Divanidea предлага и производство по поръчка на продуктите си съобразено с индивидуалните нужди и изисквания на клиента свързани с размер и комфорт на дивана.

Различни видове кожена дамаска от Divanidea