ВСЕКИ КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ Е
ЗАРЕДЕН СЪС СТРАСТТА НА
ОНЕЗИ, КОИТО ГО ИЗРАБОТВАТ.

Вече 50 години Divanidea е запазена марка за качествени дивани, фотьойли, спални и аксесоари, проектирани и произведени с еднакви страст, вдъхновение и отдаденост към детайла.

Марката Divanidea се гордее със самостоятелна позиция сред конкурентните фирми в бранша, благодарение на директното си производство.

Това е основната разлика, която отличава Divanidea от множество фирми, единствено дистрибутори, и осигурява значителни предимства, не само в качеството на крайния продукт, но и в стойността на обслужването. Производството се реализира единствено и само в Италия с цел създаване на висококачествен продукт с възможност за индивидуално персонализиране и компетентно обслужване, насочено към личните изисквания на всеки клиент.

Екипът на Divanidea е съставен от архитекти, интериорни дизайнери, експерти по материалите, тапицери и шивачи, които си сътрудничат във всички фази на производство, от идеята до доставката на крайния продукт. Трудът им е насочен към умело съчетаване на естетика с комфорт, функционалност и оптимизация на материалите за постигане на отлично съотношение между цена-качество.

Пряката връзка между клиенти, търговски обекти и производство позволява максимална свобода на персонализация на продукта, според личните изисквания на всеки клиент, и изработка „по поръчка” на всеки детайл.

В лабораторията за дизайн и прототипи, директно създаваме форма, покритие и цвят на продуктите си с цел постигане на високо ниво на естетика, комфорт и качество.

Меката ни мебел и аксесоари са ръчно реализирани изключително и само в Италия, според дългогодишни традиции. Съчетаваме традиционни методи на производство, със съвременни технологии, което позволява постигане на максимални естетика, комфорт и ергономичност. Материалите, които използваме, са внимателно селектирани от отдела по дизайн, съгласно сертифицирани стандарти за качество, което придава на всеки продукт собствен уникален почерк.

Divanidea e умело съчетание от ценности: динамично развиваща се компания, която съжителства с традициите и историята на италианския дизайн и същевременно правилно разчита предизвикателствата на модерния свят.
Компанията участва в национални и международни изложения и панаири, за да внесе качеството и стила, вплетени в знака „Made in Italy”, в живота на всеки от вас.
Марката Divanidea ще откриете във висококвалифицирани търговски обекти в цяла Италия, Европа и по света.

Италиански дивани с най-високо качество Карта на италия и Divanidea