Located next to the mountain, this house seems as it is melting in nature. To be achieved such effect, the architect has relied on bright, open and spaces merge with one another that create a unique symbiosis with nature. Our task was to develop the conceptual plan and to “bring” nature inside the interior. We have achieved it with a rather minimalist look, in which natural marble, greenery and wood act as a mirror on the exterior.

The result effect is a modern, functional and spacious home, with a private area for each family member. The meeting place? The spacious living room with such a typical walnut-panelled, the vertical wall of Scandinavian moss, the mirror multimedia wall by Pininfarina, and last but not least – the huge sofa by Gurian, a place for relaxation, games and dreams.

SET UP AN APPOINTMENT WITH INTERIOR DESIGNER

Ask for an online personalised quotation

I agree that my information will be used in accordance with the Privacy Policy