НОВА КОЛЕКЦИЯ 2017

След появата си на българския пазар преди вече 10 години, DIVANIDEA успя да се утвърди и наложи като марка символ на висококачествени италиански дивани, фотьойли и спални. Ето защо смятаме, че е време да Ви представим и непознатите за България членове в семейството на DIVANIDEA, а именно колекциите от мека мебел на брандовете GURIAN и LOF’S. Изработени със същата страст и вдъхновение, те се отличават с изтънчен дизайн, изключително прецизни детайли, уникални възможности за персонализация и съвършени пропорции. Със силни позиции във високия и луксозния клас на световния пазар, моделите на GURIAN и LOF’S впечатляват и най-взискателните ценители на меката мебел.

И тъй като необикновеният диван се нуждае от също толкова необикновени допълнения, имаме удоволствието да Ви представим продуктите на италианските производители REFLEX, MINIFORMS и INFINITY. И трите марки дебютират на българския пазар с колекции от трапезарни маси и столове, холни и помощни масички, бюфети, шкафове, закачалки, огледала и други аксесоари за интериора. Продуктите на REFLEX впечатляват с иновативни материали, нови технологии и модерен дизайн, тези на MINIFORMS носят със себе си модерния прочит на отминали епохи, издигайки в култ възможностите за обработка на натуралното дърво, а INFINITY са за тези, които ценят елегантния дизайн на класическите мебели.

В съвременния дом, дневната и кухнята често споделят едно пространство. За правилното изграждане на връзката между тях, ние Ви препоръчваме обзавеждане за кухня на COLOMBINI CASA. Със своята 20 годишна история, в портфолиото на COLOMBINI CASA, ще откриете както обзавеждане за кухня с модерен или класически дизайн, така и серии с мебели за спалня, дневна, детска, юношеска стая и дори хотелско обзавеждане.

Ако успешното съчетание между различните видове материали, форми, цветове и текстури на продуктите, които предлагаме Ви се струва трудна задача, не се колебайте да се обърнете към нашите интериорни дизайнери. Те ще изготвят за Вас индивидуален проект за частично или цялостно обзавеждане, съобразен с Вашите изисквания и водещите тенденции в интериора и ще Ви помогнат да превърнете дома си в истински италиански мебелен бутик.

Изненадите далеч не спират до тук – по случай представянето на новата Колекция 2017 Ви каним, да се възползвате от ексклузивни цени за всички нови продукти само до 13 ноември!

nova-kolekciq-2017