НОВА КОЛЕКЦИЯ ДАМАСКИ DIVANIDEA 2015

Експлозия от цветове, разнообразни десени и различни структури – това са основните характеристики на новите дамаски от Колекция 2015, преминали през специална селекция, подложени на многобройни тестове и подбрани според настоящите тенденции.

Колекция дамаски 2015 на DIVANIDEA впечатлява с нова палитра от разнообразни и изключително ефектни платове. И тази година предпочитани остават текстили с по-едра структура, които придават характер и на най-семплите модели мека мебел, но сме подготвили и нови предложения за тези, които предпочитат платове с по-нежни и гладки повърхности.

Новите видове монохромни дамаски сме комбинирали с отлично кореспондиращи им многоцветни десени – геометрични, асиметрични или флорални мотиви, райета или карета. Всички те са изключително подходящи за ефектни декоративни възглавници или пуфове, които да изградят цветни акценти в интериора на Вашия дом, а за най-смелите могат да се превърнат в покритие и за самия диван. Предлагаме и няколко нови модела винтидж платове, с които да създадете усещане, че новият диван всъщност е ценна мебел от отминала епоха.

Освен на визията, ние в DIVANIDEA държим изключително много и на трайността на материалите, които избираме за покритие на нашите дивани. Всяка една от дамаските включени в нашата Колекция е преминала през задълбочени тестове за издържливост, износоустойчивост и светлоустойчивост. Несъмнено платовете от Колекция Perfecto се открояват над останалите, ако условието за износоустойчивост на плата е на първо място. Тази революционна ултрамикрофибърна дамаска е изработена от синтетичен негорим материал, с показатели за издържливост повече от пет пъти над нормата.

Диванът е мебел, която ще Ви радва всеки ден, за това е изключително важно да изберете дамаска, която да бъде приятна на допир, според Вашите лични предпочитания. Колекция 2015 на DIVANIDEA предлага над 500 различни платове, между които може да изберете този, който Ви допада не само като цвят и текстура, но и като сензитивни характеристики.

Заповядайте в шоуруми DIVANIDEA, където ще имате възможност да се докоснете до всяко едно от покритията, включени в Колекция 2015 и да се запознаете с техните характеристики.

Геометрични, асиметрични или флорални мотиви, райета или карета - нови видове десени.