КЪЩА СРЕД ДЪРВЕТАТА

Горди сме да Ви представим участието ни в един от най-амбизиозните проекти, номиниран в категория „Жилищни сгради и комплекси“ в националния конкурс „Сграда на годината България 2014“.

Придържайки се към цялостната архитектурна концепция на проекта „КЪЩА СРЕД ДЪРВЕТАТА“- сграда, замислена със сложна геометрия и нетрадиционна форма, така че да се впише в естествената среда на вековна борова гора, ние се изправихме пред задачата да пресъздадем желанията нa наш клиент и неговото семейство, като проектираме цялостното обзавеждане на ваканционното им жилище.

Влагайки цялата страст и любов към работата в сферата на интериорния дизайн, нашият екип се зае с предизвикателството да внесе уханието на естествени материали и мекотата на натурални тонове, участващи във външния облик на къщата, и в нейните интериорни пространства.

Комбинацията от елегантни извивки на класически мебели от масивна дървесина, дивани, фотьойли и спални с традиционен дизайн, облечени в естествени платове, нежни натурални тонове и висококачествени ръчно тъкани италиански килими ни помогна да запазим връзката с природата. Финалния щрих нанесохме с помоща на деликатни детайли и красиви аксесоари, с които успяхме да създадем уютен и функционален дом.

Публикувано 15.05.15

Divanidea участва в амбициозния проект за обзавеждане и дизай