КОЛЕКЦИЯ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА 2015 NABUK

Набук е естествена кожа с мека, кадифена повърхност, при която всички натурални характеристики остават видими и я превръщат в кожа от най-високо качество. Често несправедливо бъркана с велур, този тип кожа превъзхожда всяка друга както с естетическите си качества, така и с издръжливостта си.

И двата типа кожа – велур и набук се обработват посредством близки технологии – пясъчно шлифоване за получаване на така желаната мека и нежна повърхност. Основна разлика между двете е, че набук се произвежда само от най-горния пласт на кожата на животното. Тази ексклузивна кожа е най-ценена и същевременно издръжлива. Велур се добива от по-некачествен долен пласт на кожата.

Удоволствието да се докоснеш до мека мебел с покритие от висококачествена естествена кожа Ви предлагат експертите от DIVANIDEA, които избраха за Вас 11 нежни пастелни нюанса с кадифена мекота, включени в колекция NABUK. Естествените кожи от този клас са подходящи за обличане на диван, фотьойл или спалня. За да Ви предложим първокласен продукт, който освен изключителни сензитивни характеристики се отличава и с висока устойчивост във времето, кожите от колекция NABUK са импрегнирани така, че задържат течностите на повърхността и не им позволяват да попият.

Наред с всички невероятни качества обаче, кожите от колекция NABUK, се нуждаят от специална поддръжка. Веднъж седмично разресвайте повърхността на Вашата мека мебел с четка с естествен косъм. По този начин нежната кадифена структура, изградена от миниатюрни косъмчета, ще се запази по-дълго във времето, за да гали и радва сетивата Ви. За да Ви улесним максимално сме приготвили комплект, специално разработен за почистване и поддръжка на кожите от колекция NABUK, който ще откриете в нашите магазини.

Заповядайте в шоуруми DIVANIDEA, за да разгледате цялата Колекция естествена кожа 2015 и да се запознаете с основните характеристики на различните типове кожа.

Публикувано 05.03.15

Мека мебел от диванидеа от висококачествена кожа набук