КОЛЕКЦИЯ
ДИВАНИ-СПАЛНИ

Удобен диван за спане? Да, вече съществува такъв!

Когато чуем за диван с механизъм за легло, в спомените ни
изплува по една безсънна нощ, прекарана върху неудобна мека мебел.
Съчетавайки традиционни методи на производство, със съвременни технологии, ние сме готови тотално да преобърнем представата Ви за диван – спалня.

Мултифункционалните дивани с механизъм за легло са на Ваше разположение 24 часа в денонощието за да Ви осигурят пълноценна почивка през деня и спокоен сън през ноща.
Лесно отваряне и затваряне на механизма, удобен матрак с размер на стандартна спалня и дискретна ракла за съхранение на спално бельо, незаменими предимства, с които вашия диван се превръща в спалня и Ви позволява да се насладите на спокоен сън ежедневно.

Устойчивост и дълготрайност винаги са били синоними на продуктите с марка DIVANIDEA. Ето защо механизмите за сън на нашите дивани, изработени от неръждаема стомана, са устойчиви на най-малко 5000 отваряния и са гарантирани за 2 години, а калъфите им с покритие от дамаска са изцяло сваляеми, така че да бъдат лесни за почистване и поддръжка.

В допълнение, Колекция 2015 на DIVANIDEA, предлага и фотьойли с механизъм за легло, с които получавате същия комфорт на по-малка площ.

Превърнете с лекота дивана в удобно легло с моделите от колекция ДИВАНИ-СПАЛНИ на DIVANIDEA!

Публикувано 31.03.15

Дивани и фотьойли с разтегателен механизъм от Divanidea