КОЛЕКЦИЯ ДАМАСКИ 2015 – ВДЪХНОВЕНИЯ

Вкуса на нашите клиенти е различен както техните домове. Затова DIVANIDEA Ви предлага възможност да тапицирате желания от Вас модел мека мебел в над 500 различни дамаски. Защото само правилната комбинация от подходящ материал и желан цвят биха показали желания от Вас диван или фотьойл по начина, по който бихте искали.

Но не всеки материал или любим цвят са правилния избор за Вас. Подходящото съчетание на платове с различни структури, нюанси и десени е от изключително значение, за да останете удоволетворени и да се радвате на новата си покупка.

Екипът на DIVANIDEA, съставен от опитни архитекти и интериорни дизайнери, е насреща, за да Ви предложи своята помощ при избора на подходяща облицовка и цвят за Вашия нов диван, фотьойл или спалня. А благодарение на новата ни КОЛЕКЦИЯ платове 2015 избора Ви ще бъде още по-лесен.
В Колекцията ни ще намерите ексклузивни предложения от селектирани дамаски – платове с различни структури, десени и цветове, но грижливо подбрани според последните тенденции в обзавеждането.

Заповядайте в нашите шоуруми и се насладете на качествените и атрактивни платове
от КОЛЕКЦИЯ 2105 на DVANIDEA.

Публикувано 15.01.15

Колекция 2015 от нови дамаски за мебел