ДИВАНИ В ДАМАСКА – ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Независимо дали Вашата мека мебел е със сменяеми калъфи или не, най-лесния, бърз и ефикасен начин за отстраняване на замърсяване и упорити петна е използването на професионален комплект за почистване и поддръжка на дамаска „Easy cleaning”, който е наличен в магазини DIVANIDEA.

Той Ви позволява да почиствате и поддържате текстилните повърхности на Вашия диван за минути, без да се налага сваляне на калъфите му. Чрез тази технология намалявате риска от остатъчни петна и избелване на дамаската на местата, които сте почиствали. Също така, позволява повторно нанасяне на препарата, ако това се налага, благодарение на бързото му съхнене – приблизително един час.
Комплекта съдържа два препарата – “Textile cleaner” – почистващ препарат, подходящ за всички видове плат с изключение на чиста вълна и коприна и “Textile protector” – предназначен за защита на дамаски срещу течности.
Ако вашия диван е с изцяло сменяеми калъфи и сте решили да ги свалите с цел почистване, предварително се информирайте за условията за почистване на текстила. Точния състав на съответната дамаска, както и начина й на поддръжка ще откриете приложени на етикета й.
Ако дамаската позволява, препоръчваме почистване от професионална фирма за химическо чистене. В случай, че плата позволява и изберете почистване в пералня, подберете програма, съобразена с начина на поддръжка, защото в противен случай рискувате текстила да се свие или да промени своя цвят.

Консултантите на DIVANIDEA са на Ваше разположение, когато имате въпроси относно поддръжката и почистването на Вашия диван, фотьойл или спалня. Винаги сме насреща, за да Ви помогнем и при избора на резервни калъфи за Вашата мека мебел или спалня.

Публикувано 21.05.15

Препарат за почистване и поддръжка на дамаска